Email mij dagelijks de beste Deals van Alle

 

 

Disclaimer


Ondanks de constante zorg en aandacht die SelectDeals.nl aan de samenstelling van haar website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onverhoopt op enige wijze onvolledig of onjuist is.

SelectDeals.nl staat echter niet in voor de juistheid, de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie op haar website.

SelectDeals.nl staat er niet voor in dat de informatie op haar website geschikt is voor het doel waarvoor deze door de bezoeker wordt geraadpleegd.

SelectDeals.nl biedt geen garantie voor de veiligheid van de website en is niet aansprakelijk voor enige schade van een derde die direct of indirect het gevolg is van een onderbreking van welke aard of duur ook in de beschikbaarheid van haar website.

SelectDeals.nl is te allen tijde bevoegd met of zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen van welke aard ook per enig gewenst moment in de informatie op haar website door te voeren.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SelectDeals.nl is het een bezoeker van een website van SelectDeals.nl niet toegestaan auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie op enige wijze openbaar te maken of te verveelvoudigen.

SelectDeals.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar in haar website verwezen wordt.

SelectDeals.nl wijst er uitdrukkelijk op dat er ingevolge de Wet Overeenkomsten op Afstand (Koop op Afstand) voor de door SelectDeals.nl te verkopen producten en diensten een wettelijke bedenktijd van zeven werkdagen na aankoop geldt of kan gelden.


Droogdokstraat 1/21
7553 GW Hengelo

tel: +31 (0)74 - 7600034 (werkdagen: 10:00 - 13:00)

E-mailadres: info@huishobby.nl

Rekeningnr: ING 7239817
BICnr.: INGBNL2A
IBAN nr.: NL75INGB0007239817

KvK nr.: 65712390
BTW nr.: NL856228771B01

Selectdeals is een onderdeel van HuisHobby.nl BV